Accessories

Silwear Sense svilena zaštitna maska za lice

Savremenim tehnološkim postupkom i po principima najviših svetskih standarda, testirali smo i proizveli Silwear Sense svilenu zaštitnu masku za lice, čije aktivne komponente (joni srebra i zeolit) dokazano uništavaju 99,99% patogenih mikroorganizama.

Svila ima antibakterijska i antifungalna svojstva pa zajedno sa jonima srebra onemogućava razvoj bakterija, virusa i gljivica i osim što izuzetno štiti od spoljnih faktora, onemogućava razvoj istih i unutar maske. Svila teško zadržava vlagu, te je zbog toga idealna kao materijal za maske koje su u stalnom dodiru sa osetljivom kožom lica. 100% Svilene maske ne potparavaju i ne iritiraju kožu. Takođe, svila pomaže telu da održi idealnu toplotu, pa tako leti hladi, a zimi greje. Svila i srebro poznati su po hipoalergijskim svojstvima i posebno se SS maska za lice preporučuje osobama koje imaju osetljivu kožu. Osim što izuzetno prija koži, studije su pokazale da su maske za lice napravljene od svile učinkovitije od drugih prirodnih materijala poput pamuka ili lana.

Prednosti Silwear Sense zaštitne maske za lice
Silwear sense gumice i trake za kosu

Silwear sense svilene gumice za kosu su nezaobilazan aksesoar svake žene. Uz luksuzne, svilene gumice za kosu sa integrisanim jonima srebra kidanje kose će postati prošlost. SS gumice za kosu izradjene su od 100% najkvalitetnije svile koja sprečava kidanje, prelamanje i krzanje kose. Osim što ne oštećuje kosu, svila i srebro imaju i antistatička svojstva pa se kosa nikada neće naelektrisati. Svilene gumice daju frizuri luksuznu i prefinjenu notu.

Od najfinije 100% svile sa integrisanim jonima srebra i zeolitom

Vezivanje kose bez oštećenja i kidanja

Luksuz u svakoj prilici

Antistatička svojstva

Dostupne u više boja

Silwear sense traka za kosu

Elegantne trake za kosu izrađena od 100% čiste svile sa integrisanim 99,99% čistim jonima srebra daće svakoj vašoj frizuru dozu elegancije i glamura. Lako se kombinuju uz sve odevne kombinacije. Silwear sense trake za kosu ne lome kosu, ne krzaju je i ne stvaraju statički elektricitet. Svi naši proizvodi dolaze u luksuznim pakovanjima pa su idealni i kao poklon.

Prodavnica